torsdag 31 oktober 2013

Utmaning 2

Utmaning två på Odengrården var att vi skulle göra ett kort med två vikningar och vi fick bara använda det material som vi fick i påsen. Det enda vi kunde lägga till var en färg och svart till text.
Knepigt men det gick *ler*





måndag 28 oktober 2013

Odengården

I helgen var jag på Odengården i Röstånga och scrapade i 2½ dag :) Fantastiska dagar med god mat, trevligt sällskap, mycket vin och massor av scrapande *ler* Det är Pysseltagen och Roxstamps som anordnar denna supertrevliga träff för tredje gången ........ tack Inger och Anna-Lena :)

Fick gjort något men eftersom jag var relativt nyopererad så var jag inte sååå aktiv utan tog mig an utmaningarna Inger och Anna-Lena fixat, plus att jag gjorde klart Peters kina album (visar det en annan dag) På söndagen hade jag rätt ont så då tränade jag att måla ....... man kommer av sig om man inte tränar och som alla vet har jag inte varit så aktiv sista tiden ........

Första utmaningen vi fick var att göra en kista ....... grunden till den fick vi men pappret som vi skulle klä den med köpte jag i Ingers butik ...... klart det blev hjärtan och att jag gjorde kistan till mannen *ler* Gjorde små tags och stämplade lite kloka ord och la ner i kistan.





                                                  Utmaning 2 visar jag er senare i veckan :)

torsdag 10 oktober 2013

Ask

Det har tyvärr varit tyst på bloggen ett tag ...... jag har haft fullt upp i mitt liv så scrappandet har kommit i sista hand .......

Men i söndags var det träff med tjejerna och då fick jag tillbaka en liten bit av scraplusten :))
Gjorde en liten ask till en dam som fyller 90 .......

Denna ask finns i Trykk som tutorial :)) Rolig att göra men lite pillig ......